GHILOTINĂ

Acest sistem este o soluție inovatoare și avansată pentru închiderea spațiilor, oferind un echilibru perfect între estetică, funcționalitate și siguranță. Acest sistem este dotat cu un motor robust și beneficiază de o garanție standard de 2 ani. Un element cheie al sistemului este utilizarea lanțurilor duble din oțel, fiecare cu o capacitate de ridicare de 400 kg, asigurând astfel o mișcare stabilă și eficientă a panourilor grele și largi.

Caracteristica distinctivă a sistemului Ghilotină este profilul său „Hand Safe”, care, atunci când sistemul este complet deschis, acoperă integral celelalte profile, creând astfel o vedere panoramică estetică și o utilizare lină. Acest profil brevetat are și rolul de a preveni strângerea mâinilor în timpul deschiderii, oferind un nivel înalt de siguranță.


Sistemul G-Motion, de asemenea brevetat, garantează o funcționare silențioasă și confortabilă, iar roțile plasate pe laturile panourilor se mișcă în canalele de pe șine, permițând sistemului să se deplaseze într-un echilibru perfect și să funcționeze în liniște. Panourile sunt întărite cu 8 șuruburi, amplasate câte două în fiecare colț, oferind o conexiune mecanică solidă în comparație cu alte sisteme care utilizează doar adeziv chimic.


Atinge cel mai înalt nivel de izolare pentru sistemele de acest tip, cu toate profilurile și punctele de conexiune acoperite cu garnituri EPDM și perii, maximizând izolarea. Sistemul incorporează sticlă laminată și securizată. Profilurile verticale și orizontale sunt proiectate să fie de o grosime minimă, pentru a oferi o vizualizare panoramică maximă. Controlul se realizează printr-o telecomandă cu tehnologie Radio Frequency.

Dimensiunea maximă panouri 4 x 3.

Tags
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor
Deschide WhatsApp
Ajutor
Bună! 👋
Ai nevoie de ajutor?
Lasă-ne un mesaj iar noi revenim la tine în cel mai scurt timp posibil, aici pe WhatsApp.